tiistai 17. syyskuuta 2013

Topin päivä liikenteessä



Monissa blogeissa olen lueskellut toisten lasten erilaisista päivistä. Pitkään jo olen miettinyt, että väsään samanlaisen postauksen myös itse. Tosin poikkean tästä muotista sillä tapaa, että teen postauksen Topin päivästä liikenteessä. Mitä tapahtuu, kun astutaan ulos ja lähdetään esimerkiksi kirppareille? Miten sujuu olemiset, nukkumiset ja syömiset? Milloin herätään ja mitä tehdään kotona kun palataan?


---


Kello pärähti tänä aamuna poikkeuksellisesti 07.15. Silmät ristissä nousin sängystä sulkemaan ärsyttävän renkutuksen. Kurkkasin Topia, mutta tämäpä veteli vielä sikeitä ihan tyytyväisenä. Ihan hyvä sinänsä, koska meillä oli aamuhommiin aikaa tunti ja sain siis meikata rauhassa. Meikkaaminen on itselle sellainen asia, jonka avulla herään aamuisin. Olen KAMALA aamutorkku ja ripsarin kanssa väkertäminen vaatii sen verran tarkkuutta, että siinä piristyy hetkessä.

Pieni uninen poika.

Meikkasin ja pidin ääntä, valot oli päällä, mutta poika vaan nukkui. Olin ekaa kertaa siinä tilanteessä, että piti herättää Topi. Mietin erilaisia tapoja tähän ja päätin kokeilla musiikkia. Epäonnistuin surkeasti. Tai siis kyllä poju heräsi, mutta säikähti ihan kamalasti. Nappasin toisen siis kainaloon hetkeksi ja mentiin sängylle heräilemään. Nopeasti tuttu ilopilleri tuli esiin ja syötiin mannapuuro, puettiin ja lähdettiin. Oli ihan kamalan kylmä pihalla, joten otettiin nyt ekaa kertaa vk-haalari käyttöön. Siinä vaan oli se kurja juttu, että haalarin lahkeet ovat liian lyhyet. Hienoa.. täytyy siis metsästää uusi.

Hereillä!

Edellisenä iltana bongasin erään kirpparin sivulta, että sinne oli tullut kullanarvoinen pöytä. Hehe, vaatteitahan ne vain on. Päätettiin kaverin kanssa, että mehän ne kanssa haetaan sieltä. Tähdättiin paikalle siis noin puolisen tuntia ennen paikan aukeamista. Meinasin myöhästyä pahasti, koska bussi tuli 7 minuuttia etuajassa. Onneksi kerkesin toiseen, koska juoksin pysäkille kuin kilpahevonen (ainakin näytin varmaan hevoselta). Näin ollen ehdin siis myös junaan, jossa kaveri odotteli vauvansa kanssa.

Väsy pikku-ukko odottelee junaa saapuvaksi. Huom. lämpimät vaatteet.

Juna oli täysi, jatkobussi meni nenän edestä.. mutta perille päästiin. Ei huvittanut seisoa puolta tuntia paikallaan, joten käveltiin vähän ympäristössä. Huomattiin kesken meren ihailun, että oville käveli kaksi äitiä. Siinä vaiheessa tuli sellainen "NOUUUU" hetki, kun oltiin niin hölmöjä ja jätettiin meidän paikka. Onneksi nämä äidit ajattelivat samoin kuin me ja hekin lähtivät kävelylle. Rynnättiin oven eteen kuin haukat ja naurettiin meidän hulluudelle. Kuka oikeasti on näin vaatteiden perään? Ööö...

Vettä ihailemassa.

Lopulta parkkeerattiin oven eteen ja Topi nautti ihanista syksyn lehdistä.


Sain mitä halusin ja tämän jälkeen tuli taas se ihana tunne, jota en osaa selittää. Innostunut, onnekas ja iloinen. Tämän takia käyn kirppareilla; paljon halpaa ja mahtavaa löydettävää! Hullu mikä hullu.


Edellinen jäikin sopivasti pieneksi! Pientä haituvaa, ei vikoja. 9€

Kaappiin odottamaan, oli vaan niin halpa... Kuin uusi. 13€

Pesua vailla, ei vikoja. 4€


Tätä metsästettiin. Ei vikoja! 8€

Ei vikoja. 7€

Kirpparikierroksen ajan Topi leikki tietysti muiden lasten kanssa kiltisti. Tosin kerran taisi kaverin vauvaa tukistaa.. huoh! Vauvat ei tunnu aina tajuavan mikä sattuu ja mikä ei. Poju osaa kivasti jakaa leluja ja antaa niitä mielellään muille, jos joku haluaa juuri sen mikä on Topilla kädessä. Me ollaankin harjoteltu kotona TOSI paljon kiitos ja ole hyvä -leikkiä. JEE, tuottaa tulosta! (Ei löytynyt tältä päivää kirpparileikki-kuvia, mutta lisään muutaman vanhan, ettei postaus ole pelkkää sepustusta..)





Suurinosa ajasta on vain vilinää.

Yleensä, jos kierretään parit kirpparit läpi niin pidetään taukoja väleissä. Onhan lasten pakko syödä, rentoutua ja saada kuiva vaippa päälle. Helsingissä paras paikka on ehkäpä Kamppi, koska siellä on suhteellisen laadukas lastenhoitohuone. Tilava huone vaipanvaihtoon (kolme paikkaa), leikki-alue ja paikka, josta löytyy mikro sekä syöttötuoleja. Käydään kuitenkin usein Cafe Picnicissä, koska sieltä saa lastenannoksen neljällä eurolla. Siihen kuuluu mehu/maito, rusinat ja uuniperuna esim lohella, kurkulla ja patongilla.


Vanhempia kuvia Kampin hoitohuoneesta.

Siistit lattiat, joilla voi ryömiä.

Kiipeilypaikkoja Topille..

Ja niiiin ihanat leikkijutut seinällä. Topi on ihan hulluna niihin. Kamala itku tuli tänään, kun piti lähteä.


Yleensä Topi nukkuu päiväunet heti herättyään tai ainakin muutaman tunnin sisään. Ihmettelin, kun kaveri oli vuorotellen möksmöks ja vuorotellen höhötteli itsekseen. Ratikkamatka oli aika mielenkiintoinen, kun kaksi lasta kiljui vuorotellen. Itseäni ei lapsen itku haittaa, mutta muita tuntuu vaivaavan ja pitää sitten mulkoilla oikein kunnolla. Sille vauvan itkulle ei vaan aina voi mitään. Tosi usein olen huomannut, että jotkut vanhukset ovat suurinpiirtein jakamassa vuoden paskin mutsi palkintoja, kun lapsi pitää vähänkin liian kovaa meteliä.


Iloinen vauva.

Vihainen vauva.

Yleensä Topi viihtyy aika hyvin bussissa eikä kiukuttele. Itku alkaa väsyneenä tai masun kurniessa. Inhimillistä siis. Toiset lapset viihtyy matkustaessa ja toiset ei. Kyllä Topiakin saa joskus viihdyttää leluilla, pelleilyllä tai ottamalla syliin. Mikäs sen parempaa, kuin katsella ikkunasta ohikiitäviä maisemia? En kyllä itsekään jaksaisi istua puolta tuntia rattaissa bussin seinä naaman edessä. 

Tällä kertaa ajattelin vinkumisen ja ailahtelevan mielialan johtuvan nälästä, koska aamupuurosta oli jo aikaa. Mentiin kauhealla tohinalla syömään, mutta ruokakaan ei pojalle maistunut. Topin kaveri söi sitten senkin edestä. Jatkettiin matkaa Lindexille palauttamaan vaatteita, koska niissä oli häläreistä jääneitä reikiä. Palautukseen meni varmaan joku 10 vaatetta yhteensä.. Ihan naurettavaa, että sitä varashälytintä ei voi tunkea parempaan paikkaan. Saatiin hyvitykset kortille ja vielä alekupongit päälle. Kummastelin kuittia allekirjoittaessa sitä, että oli yhtäkkiä niin hiljaista. Vilkaisin taakse ja Topi oli sammunut rattaisiin pystyyn. Tajusin hämilläni, että kello oli jo kaksitoista eikä yhtiäkään päikkäreitä oltu nukuttu. Harvinaista, että meillä nukahdetaan ilman maitoa, mutta raukka olikin niin rätti väsynyt. Yleensä kyllä huomaan HETI, kun on aika mennä nukkumaan, koska Topi tavallaan pyytää sitä. Tällä kertaa kävi näin.

Siihen putosi.

Raukka </3

Lindexilta otin tällaisen osana hyvitystä. 9,95€

Tauon jälkeen käytiin enää yhdellä toisella kirpparilla. Ei haluttu koko päivää olla liikenteessä tällä kertaa. Turha reissu omasta puolesta, koska kaikki ihanat miikkarit oli tahrallisia. Kuinka joku edes jaksaa myydä sellaisia eteenpäin? HUOH. Aappamakuupussin kuitenkin bongasin ja olihan se pakko ostaa. Topi käyttää vielä nimittäin niitä alustoinan mm. meidän sängyssä nukkuessaan. Eikä ollut mitenkään kamalan kalliskaan. Noh, säästyipä rahaa sitten kerran muuta ei löytynyt.

Hyväkuntoinen, 8€


Kotimatkalla on yleensä pakko poiketa hakemaan välipalaa kaupasta. Topi tykkää kamalasti Ella´s Kitchenin soseista. Ne on oikeasti hyvänmakuisia, kivoja yhdistelmiä ja käteviä syöttää vaikka bussissa. Hintaa on toki melkein 2e/kpl, mutta laadusta maksan!


Hypättiin välipalan jälkeen molemmat omiin busseihimme ja matka kotiin alkoi. Topi halusikin sopivasti nukkumaan päivän toiset päikkärit. Maitopullo suuhun ja se oli siinä. Itse selailin nettikirppareita sen aikaa ja katselin tulisiko mitään löytöjä. Tällä kertaa ei napannut. Eikä sitä rahaakaan kyllä nyt taida kamalasti olla enempää. Parit omat tuotteet sain kyllä myytyä. Topi nukkui varmaan noin 45 minuuttia ja heräsi auton varashälyttimeen meidän parkkipaikalla. Samu oli töistä matkalla kotiinpäin, joten kävin vain postilaatikolla pyörähtämässä ja sitten palattiin pysäkille iskää odottamaan. Postilaatikossa odotti muutama nettilöytö.

Päikkäreille maidon avulla.

"Kuka sieltä heräsi?"

Hieman haituvaa, enemmän käytetty. 5€

Uudenveroiset. 18€

Hyväkuntoinen pieneksi jääneen tilalle. 12€

Siinä oli Topi liikenteessä. Kirjoitin niin paljon, että en tässä vaiheessa tiedä tuliko tekstistä yhteneväinen ja järkevä vai ei! Jatkan vielä tähän hieman siitä miten sitten loppupäivä sujui, mutta sen teen lyhyemmin kuvien avulla.

Iskää vastaan on kiva mennä, kun Topi aina riemastuu heilumaan ja kirkumaan onnesta.
Käytiin kaupassa pikaisesti ostamassa ruokaa.


Leikittiin hetki hiekkiksella eli syötiin hiekkaa kilokaupalla taas.

Unohtamatta sitä, että silmiinkin oli pakko sitä hiekkaa tunkea.

Topi on kontannut koko päivän ja olisi halunnut lähteä ihanan hauvan perään.

Sisälle päästessä poika oksensi vaatteille ja vaihdettiin uusi jumpperi päälle. Topi leikki itsekseen, kun äiti siivosi ja iskä laittoi ruokaa.

Iltaruoasta osa päätyi jumpperille, joten taas meni vaatteet vaihtoon. Ei ollut vihannes lasagne Topin mieleen.
Hetkeäkään ei saanut syödä rauhassa, kun eräs oli kerjäämässä sapuskaa vieressä.

Luettiin satuja, kuunneltiin musiikkia, tanssittiin ja sitten tulikin iltapalan aika. Mannapuuroa marjoilla ja banaanirahkalla.

Syömisen jälkeen on aina iltakylvyn paikka. Topi jaksaa joskus istua ammeessa jopa puolikin tuntia.

Kylvyn jälkeen tulee aina pieni virtapiikki, joka puretaan sängyssä riehumalla.

Sitten pestään hampaat ja se vasta kivaa onkin.

Topi harjoittelee myös itse.

Hups, pikku vintiö karkasi leikkimään vielä. Joskus Topia ei väsytä ihan heti, mutta menee kuitenkin
nukkumaan aina, kun sänkyyn laitetaan.

Omassa sängyssä on parasta nukkua puhtaissa lakanoissa. Maitopullon myötä tulee uni ja seuraavan
kerran herätään puoliltaöin vinkumaan tuttia. Aamuyöstä tarvitaan maitohörppy, jolla jaksetaan sinne 7-9 asti.


Sellainen oli tämä päivä. Jokainen on erilainen ja oikeastaan ikinä ei tehdä samoja asioita. Tästä sai kuitenkin jonkinlaisen käsityksen siitä miten päivät sujuvat.

Miltäs näytti? :)


Loppuun haluan kerrankin laittaa pari biisiä youtubesta. Ja nämä liittyvät kyllä tekstiin, koska kuunneltiin nämä Topin kanssa illalla.


Tätä biisiä Topi vihaa. Vihasi jo pienenä vauvana ja aina kiukutteli, kun tuli tvstä. Tänään alkoi jo kahdesti itkemään, kun laitoin soimaan. Aamulla ensimmäisenä sekä illalla. Ei väkisin!


Topin lempibiisi ja tämäkin jo vauva-ajoilta. Topi pisti kunnon pepun heilutuksen pystyyn, kun laitoin soimaan. Tanssittiin yhdessä.




Uusi sekopää-biisi, jota kunnellaan. Jää ikävästi päähän soimaan.



58 kommenttia:

  1. Olipa kiva postaus!:) ihana toi yökkäri, mistä se on? :)
    Avalla kans on vk-haalarin lahkeet liian lyhyet Ja kädet sit ylisuuret. Täytyy varmaan täälläkin alkaa metsästää uutta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Lindexiltä ostin kuukausi sitten :) Pinkkinäkin löytyy. Mikäli pöllöä meinasit.

      Joo tosi kurjaa noitten haalarien kanssa arvioida kokoja :/

      Poista
  2. ompa sulla karanen jalka..........tuossa kuvassa jossa on kuvateksti "Hetkeäkään ei saanut syödä rauhassa, kun eräs oli kerjäämässä sapuskaa vieressä."..............

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistäs sä tiiät onko se mun vai Samun jalka? ;)

      Ja karvoja sulla on päässäs, kuvassa itsessään ei ainakaan mitään näy.

      Ja hei muuten, karvat on luonnollinen asia ja niitä kasvaa sekä miehillä, että naisilla ja mulla sekä sulla :) Jos et sattunu tietämään?

      Poista
    2. Siitä että miehillä niitä karvoja kasvaa enemmän kuin naisilla ja siitä karvotuksesta kyllä näkeee onko miehen vai naisen karvat.. ellei sitten se sun samu ole transvestiitti.. ja kyllä minullakin kasvaa karvat, mutta kauniimmat koivet mulla on kuin sulla, kun ne karvat myös ajan pois ;)

      Poista
    3. Niinhän sä luulet :) Kannattaa mennä nukkumaan, kun alat kuvittelee jo omiaskin siellä.

      Sulla taitaa olla joku karvafetissi, kun noin tarkkaan tuijotat ja "tiedät" asioista.. Ällöä.

      Ja täytyy kyllä myöntää (kerran sua mun säärikarvat kiinnostaa), että en jaksa jokaista karvanyppyä ajaa ja höylätä paniikissa koko ajan. Kauneushan tulee sisältä eikä ulkoa.

      Mutta kuvan suhteen olet väärässä ano. Öitä ;)

      Poista
    4. Hahaa vai että karvafetissi :) Ei multa kyllä sellaista löydy... miten tollasta asiaa ei voi huomata? jos yhden jalat on kuin mitkäkin viidakot. Ja kyllä, kauneus tulee sisältä eikä ulkoa mutta nyt puhuinkin jalkojen kauneudesta ;) tuskin sun jalkojen kauneus sisältä tulee? :ooo ja kuvan suhteen en ole väärässä, jokainen näkee ihan paljaalla silmällä tuon karvoituksen. harmi että itse et asioita huomaa. en ihmettele ettette toista lasta ole saaneet, kuka nyt haluaisi harrastaa seksiä karvapallon kanssa...

      Poista
    5. Kannattaa myöntää tosi seikat itselles, että on kyllä tosi sairasta kyylätä muiden karvajalkoja toisten blogeissa.

      Sulla taitaa nyt olla joku kamala yöketutus päällä tai ootko jotenkin mustasukkanen jostakin, kun tommosia kirjottelet? :) Voi pientä. Parempaa huomista sulle!

      Ps. Ei oo mun jalat!

      Poista
    6. No sitten päädyn vaihtoehtoon b) Sun mies on transvestiitti :) Eikai kukaan normaali hetero mies käytä oransseja sukkia :)

      pssssst. en ole kyyläillyt, tuota ei vain voinut olla huomaamatta ja päätimpä asiasta huomauttaa jotta maailmaan saataisiin yhdet kauniit jalat lisää.

      Poista
    7. Miehet käyttää itseasiassa vähän kaiken värisiä sukkia.. et ilmeisesti tiennyt sitäkään, onpa sun maailma mustavalkonen :/

      Ja jos jatketaan tätä leikkiä niin mistä sä tiiät, että ne jalat on mun tai Samun? Entä jos ne onki jonku muun?

      Ei kannata ikinä olettaa kuvan perusteella asioita, voipi huomata olevansa väärässä.

      Toistan, ei oo mun jalat. Mutta enempää en tuhlaa tätä yötä sen todisteluun vaan käyn nukkumaan.

      Ootko saanu muuten sen 55 minuutin aikana mitä mun sivulla oot viettänyt niin kyylättyä kaikki kuvat läpi, että josko olis lisää ihania karvakuvia? Edelleen, oot tosi ällö, hyi!

      Poista
    8. hahhaaa :DD ai että sukkien väristä päättelit ettei voi olla miehen jalat.. :DDD Mun mies ainaki käyttää ihan kaiken värisiä sukkia :D

      Poista
    9. ...menin sanattomaksi :D

      Poista
    10. En kestä XD päivän naurut :''D

      Poista
    11. ai kauheee! :D päivän naurut!

      Poista
    12. Arvatkaa ku meinasin herättää Topin yöllä ku hihittelin ääneen :D

      Poista
    13. :D kiitos anonyymille nauruista, onku ollu vähän huono päivä :D :D mun oli pakko monta kertaa kattoa sitä kuvaa ja en silti nää siinä mitenkää erityisen karvasia jalkoja, mun jalat näyttää varmaan karvasemmilta nyt :D

      Poista
  3. " Mistäs sä tiiät onko se mun vai Samun jalka? ;) "
    Tuosta tiedän ettei ole kenenkään muun... Ja kyllä mies ei ole mies jos lyö hinttari sukat jalkaan. Ja itseasiassa en ole viettänyt viittäkymmentäviittä minuttia sivuillasi, vaan käynyt kurkkaamassa josko myöntäisit olevasi väärässä :)
    Mun mielestä sä oon ällömpi ku mä... mä oon sentään karvaton :) Mut mikäs siinä jos sä ja miehes tykkäätte luolamies lookista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...mä en kestä :D mistä näitä oikeen sikiää? Mitä se sun pyllyä kutittelee jos jollain toisella on karvoja jaloissa? hui.
      hyi anette, miten olet voinutkaan päästää tuollaiset KARVAjalat kotiisi?? :D:D

      Poista
    2. :DDD Oon sanaton!


      Anette, kivalta näyttää teijän päivä ja hyviä löytöjä oot tehny! :)

      Poista
    3. mäkin oon sanaton :DDDDDDDDDDDDDDDDDD En kestä!

      Poista
    4. Mitäs karvafetissi himoilleen mahtaa? Varokaa vaan, kohta se on teidän blogeissa kyyläämässä :D


      Y-Ö-K!

      Poista
    5. Ja joo Noel, kiva tehä löytöjä välillä ;)


      Täytyy vielä anon kommaan sen verran sanoa, että mielummin ksvavat karvat kun karvattomuus. Mulla ainakin kasvaa ihana tuuhea tukka ja piiiitkät ripset ♥

      Poista
  4. Mä hajoilen täällä tälle anon karvakeskustelulle, voi hel... että jaksaa joku vääntää tikusta asiaa. :D Sitäpaitsi, menee taas kauneuskeskustelun puolelle, mutta jälleen kerran ihmettelen miksi ihminen jatkuvalla syötöllä yrittää kääntää luonnollisuuden rumaksi, sehän tarkoittaa ettei ihminen voi omana itsenään olla koskaan kaunis, aina tarvii ajella ja puunata ja meikata ja sutia ja värjätä ja täyttää ja silotella ja parannella... JUST SAYING.... :D OT, sorry, en mahtanu tälle taas mitään.

    (Ja oh my, mun poika, joka siis on jo nuoren miehen alku, käyttää mielellään jopa pinkkiä, jos vaan tyyliin sopii.. Kirkkaat värit on muutenkin must. Nyt täytyy varmaan äidin varautua siihen poikaystävän esittelyyn, kerta normaali heteromies ei näin voi tehdä...)

    Kivoja löytöjä Anette, ja Topin päivä vaikutti mukavalta! Tuo Kampin lastenhoitohuone on munkin mielestä ihan ykkönen, ja itiksessä on toinen siistikuntoinen ja mukava huone! :) Tää on asia josta toivon muiden kuntien ottavan esimerkkiä, esimerkiksi Hämeenlinnassa oli aivan karseeta yrittää a) löytää lastenhoitohuone ja b)löytää SIISTI lastenhoitohuone. Yhden löysin koko kaupungista niiden vuosien aikana kun Max ja Emmi oli vielä pieniä ja sille oli tarvis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jumbossa on mun mielestä kans kiva lastenhoitohuone! :)

      Poista
    2. Nauran kanssa :D Ja joo kyllä mulla saattaa joskus säärissä karvoja olla, mutta normaali mies ei semmosesta tuomitse. En ainakaan haluis olla semmosen miehen kanssa...

      Ällöttävää, jos lastenhoitohuoneet on huonossa kunnossa :S Itiksen oma on mun mielestä kamala. Sinne ei viitti edes laskea lasta lattialle, kun mua äklöttää!

      Jumbon on paras ja siistein! :)

      Poista
    3. No joo, mut en mä lasta sinne hoitohuoneeseen vie ryömimään (eikä tuo kyl pääsiskään :D ) vaan vaihtaan vaipat ja syötölle, joskin en oo itiksen lastenhoitohuoneen lattiaakaan mitenkään erityisen sotkuiseksi havainnut, tykkään itiksestä koska siel on lapsia kiinnostava limenvihree väritys, vaipparoskikset erikseen, isot tasot, vessassa isot ja pienet pöntöt ja rauhalliset nurkkaukset esimerkiksi imettäville äideille. Sophie katseli viimeksi silmät suurina sitä kirjavaa tapettia missä on kaikenlaisia hahmoja, ei olis varmaan lopettanu ikinä jos en olis vaunuihin nostanut :D

      Käykääppä joskus huviksenne Malmin citymarketin ah niin upeessa lastenhoitohuoneessa, sen jälkeen mikä tahansa, mikä on edes jotenkuten puhdas, näyttää hienon palatsin yleelliseltä kylpylältä, hyvi oksu, kerran oon joutunut siellä vaihtamaan kun Sophie ei voinut odottaa YHTÄÄN. :x

      Poista
  5. Kiva postaus :> Ja ihania löytöjä oot taas tehny, miks täälläki ei oo tollasia kirppareita missä oikeesti myytäis jotain hyvää vaatetta.. :/

    Meillä on ton reiman haalarin kanssa sama, että puntit on liian lyhkäset jos haarukset on oikeessa kohdassa, mutta ku vetää sen haalarin selästä suoraks ni sit riittää punteillekki pituutta.. mut tietty ku menee esim keinuun istumaan ni sit ne puntit nousee :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosi ärsyttävää! En nyt tiiä pärjätäänkö tolla haalarilla vai ei....

      Poista
    2. Mä kyl aattelin tän syksyn nyt mennä tolla haalarilla.. En kyllä enään ens kevääks osta reiman haalaria, harmi, ku ne on muuten niin hyviä ja ihania kuoseja niissä!

      Poista
  6. tosi ihania ja trendikkäitä vaatteita !=) muutenkin kiva postaus! onkos jollain anonyymilla ollut kenties tylsä yö ^^ huhhhuh tollasia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selkeesti ei oo jotakuta väsyttäny ja sit on pitäny tulla tänne riehumaan :D

      Poista
  7. Hauska lukea Topin päivästä.. :) mutta oletko miettinyt johtuisko oksentaminen siitä hiekan syömisestä? nimimerkillä varovainen äiti...

    VastaaPoista
  8. ihania vaatteita oot taas löytäny!! :)) Minkäs kokoin se pienempi jumpsuit olikaan missa on ne kuulokkeet? Jos oot sitä myymässä niin vinkkaapas mulle! ;)

    VastaaPoista
  9. Kiva postaus. :) Ihania löytöjä. Sää se aina löydät kaikki kivat miikkarit kirppiksiltä. Mää en koskaan löydä tai sitten ovat liian isoja/pieniä taikka huonokuntosia tms. Meillä on tuo pöllö-yökkäri myös ja se on ihana! Eka kaupassa se näytti vähemmän kivalta, mutta ihastuin siihen silti ja kun laitoin sen päälle niin ihastuin täysin siihen! :) Se vaan on ihana! Eikä sen hintakaan ollu paha ollenkaan, kun vertaa, että yleensä yökkäristä saa maksaa tyyliin 13€.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei ollu liian kallis :)

      Mulla on käynyt hyvä tuuri miikkareiden kanssa onneks!

      Poista
  10. Awww meidän Mailla on tuo sama Reiman hopea haalari. Se on aivan ihana, ja just hyvä kun on vähän väljä, mahtuu villaa ja muuta vaatetta alle!

    miopoikanimio.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. Ihana pöllöyökkäri, must have!

    VastaaPoista
  12. Mä en ikinä herättäis omaa lastani sen vuoksi, että lähtisimme kaupoille.. Kuulostaa hurjalta.
    Koiraihmisenä myös kiinnostaa, missä vaiheessa ehditte tuota koiraa lenkittää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että joku huolehtii meidän koirastakin ;) Kyllä se ulos pääsee.

      Mä herätän mun lapsen, jos on menoa ja nyt oli menoa. Kaveri varmaan sai asiasta elinikäset traumat. Hitsi.

      Poista
  13. Mielenkiintoista miten paljon sulla on anonyymejä lukijoita, jotka kritisoivat kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, ja kuitenkin seuraavat aktiivisesti blogiasi.. :) Ihania löytöjä teet kyllä aina! Täälläpäin harvoin kirppareilta mitään laadukasta löytyy. Täytyypä muuten lähteä Lindexille yöpuku ostoksille! T. yks pöllöihin hurahtanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina on valittamassa, vaikka lukee silti! Ei tajua :D

      Hyvää mainosta lindexille nyt tuli ku kaikki ryntää ostaan ton yökkärin :D

      Poista
  14. Kiitti vinkistä, että Picnikistä saa lastenaterioita! Onko tuo lohi ja peruna sitten suolatonta, tiedätkö tekeekö nuo erikseen niin, että alle vuodenkin ikäinen voi syödä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En suolasta tiedä, mutta olen itse antanu sillon tällöin kyllä alle vuoden ikäiselle :)

      Poista
  15. mistä ne karvat tähä revittiin ku näkyy vaan sukkaa?:D

    VastaaPoista
  16. Ihmettelen kans, että ootko jotenkin pahastikki koukussa noihin kirpparirättien ostamiseen kun pitää lapsi herättää aamulla 7 sitä varten? :D Kai ne rievut sielä ny pari tuntia venaa, että vauva sais rauhassa nukkua aamulla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne rätit siellä venaa, kun suositut menee käsistä :)

      Ja joskus on pakko säästää rahan suhteen ja juosta "tarjousten perässä".

      Niin ja jossain vaiheessa se Topinkin pitää oppia heräämään ;)

      Poista
  17. Haha, näin viime yönä unta, että sä kommentoit mun blogiin et: Aina vaan samanlaisia postauksia, voisit lopettaa kirjottamisen jos sul ei oo mitään muuta kirjotettavaa ku teijän päivistä!

    En kerinny vastaa sulle tohon mitään ku heräsin :DDDDDD Mistähän toiki tuli mun uneen :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En siis pidä sua sellasena ihmisenä et sanoisit tollasta :D Sä meinaa oot mun mielestä sellanen ihminen, et luulen että viihtyisin sun seurassa hyvin ihan livenäki! :)

      Poista
  18. Mukavalta päivä kuulostaa, Ja ihania löytöjä, meillä päin ei miikkari vaatteota kirppikseltä saa alle 20 :o Olen töissä kuolannut ton teidän haalarin perään se on niin ihana, vaan en sitten osannut tytölle sitä ostaa.
    Illan naurut kyllä sai täälläkin miten joku voi oikeesti ALENTUA noin säälittävään toimintaan, melko köyhää on elämä. Mukavaa tulevaa viikkoa teille :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät kommentin!